Rólunk

Anyacégünk, a Török Gépipari Kft. közel négy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a fémmegmunkálás terén. 1978-as megalakulása óta precíziós forgácsolt alkatrészek, egyedi, kis és közepes sorozatú alkatrészek és szerszámok, mérő- és ellenőrző készülékek, gépegységek gyártásával foglalkozik.

2015-ben szolgáltatásaink palettája új tevékenységgel bővült: Magyarország egyik legkorszerűbb automata üzemű darupályás eloxáló sorával vállalunk különböző alumínium termékek védő, precíziós, színes és kemény eloxálását, kromátozását, passziválását.

Legújabb tevékenységi körünkkel belépünk a design világába: a SteelGarden&Home név alatt gyártott és forgalmazott acél, Cor-Ten és szálcsiszolt acél, illetve alumínium alapanyagokból gyártott termékeink egyedi színt visznek a kertekbe és otthonokba. A saját tervezésű vagy egyéni igények alapján, rendelésre készített dekorációs és használati tárgyak különleges díszei lehetnek az ön otthonának is! 

Termékeink felületkezelése kézzel készül, minden egyes darab egyedi mintázattal és textúrával, valamint gravírozott SGH logóval rendelkezik.